Segmen / Giveaway

 ✿ Segmen Bloglist by Saghah ✿




syarat yang diletakkan:

1) Follow blog
2) Tekan like 
3) Buat satu entry bertajuk "Segmen Bloglist by Saghah"
4) Copy banner di atas dan letak dalam blog. Jangan lupa BACKLINK ke entry ini ye.
5) Hantar link penyertaan blog anda di comment entry ini


Dah. Tu je.

And lagi satu. Ada hadiah misteri untuk TOP REFERRAL tau. So, trafik entry blog mana paling tinggi akan terima hadiah misteri dari sarah. Selamat bersegmen and goodluck!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Segmen Jom Exchange Link  oleh :mellyacrayola


Simple je segmen pertama MC, Jemput meriahkan ye. Kalau dapat sambutan, Insya Allah Mellya akan sediakan 2 hadiah misteri untuk 2 peserta bertuah ! Hint hadiah misteri ni akan diberitahu dari masa ke semasa. hehe

Syarat penyertaan:
Follow Blog Mellya
Like page (Tekan di header)
Follow Twitter | Instagram
Klik iklan yang ada
Create entry bertajuk "Segmen Jom Exchange Link by Mellya Crayola"
-Sertakan link FB/Twitter/Instagram/ dan lain-lain yang korang nak diterjah-

Jom support , boleh tambah kenalan juga ^^









 Pencarian Bloglist Bulan Julai
                                                                         Blog Aina





0 comments:

Catat Ulasan