Birthday Giveaway November

Assalamualaikum w.b.t
Sempena Bulan November yang comel macam empunya bulan kelahiran ini, (hahahaa) I nak melancarkan (wah wah wah..) melancarkan? kempen pilihanraya!

Merepek lak! BUKAN kempen pilihanraya okey?Ii nak 'melancarkan' Segmen Giveway yang pertama2 kalinya buat julung-julung kalinya sepanjang I jd blogger.Ha.. 1st time sepanjang 2014-2017 ni!





17 comments:

  1. in sha allah akak akan join, hadiah pun lumayan tu

    BalasPadam
  2. JOIN! ^^
    http://sujuelfarahin.blogspot.com/2017/11/birthday-giveaway-november.html


    BalasPadam
  3. Selamat menganjurkan GA. Moga dapat sambutan meriah :)

    BalasPadam
  4. assalamualaikum sis, saya join ye :)

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway.html

    BalasPadam
  5. Assalamualaikum. Ray join sini jugak. semoga mendapat sambutan n semoga bertuahlah seorang ray.
    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/birthday-giveaway-november.html

    jmput la join n meriahkan GA Ray bg sesiapa yg x join lg ye.
    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    BalasPadam
  6. hi ... mrs pip join...

    http://www.mrspip.com/2017/11/birthday-giveaway-november.html

    tapi nak bagitau, boleh tak letak link FB dan IG awak, so bila kita join, kita just perlu klik link tu dan dibawa terus ke fb dan IG awak ... just nak mudahkan peserta nak join GA ni, coz saya cari instagram.com/3nurulscollection ni tak jumpa pula ...

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum, akak datang utk support dan join, tapi maaf akak takde akaun instagram..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html

    BalasPadam
  8. Hi! All the best kepada semua! Amer follow blog nih yer :)

    BalasPadam
  9. saya join
    http://aimanziyad.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html

    BalasPadam
  10. saya join :)

    http://providenetwork.com/birthday-giveaway-november

    BalasPadam
  11. Join
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html

    BalasPadam
  12. https://messarah.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html

    BalasPadam
  13. Bismillah..



    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html

    BalasPadam
  14. GV join ya kak. :D

    https://galaksiviral.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html

    BalasPadam
  15. salam saya join jgk

    http://najahmustapa.blogspot.my/2017/11/birthday-giveaway-november.html

    BalasPadam
  16. Join jugak ye... :)

    http://www.leaazleeya.com/2017/12/birthday-giveaway-november-by-blog-syifa.html

    BalasPadam
  17. Salam singgah sini lagi :)

    btw jom join GA saya,

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/11/give-away-hadiah-misteri-dari-astraveler.html

    BalasPadam